Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Опис АРІ для розробників програмного РРО (2)

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що з метою реалізації вимог Закону України від 20 вересня 2019 року № 128-IX «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» (далі – Закон № 128) ДПС розроблено Опис АРІ фіскального сервера контролюючого органу.

За інформацією ДПС, опис АРІ містить інформацію щодо режимів роботи з програмними реєстраторами розрахункових операцій, включаючи офлайн, опис елементів даних, які використовуються в методах АРІ, ХML-формати розрахункового документа та фіскального звітного чека (z-звіту) тощо.

Опис АРІ фіскального сервера контролюючого органу до 19.04.2020 може застосовуватись як тестовий варіант розробниками програмних реєстраторів розрахункових операцій, суб’єктами господарювання, які мають намір використовувати програмні РРО після набрання чинності Законом № 128 – з 19.04.2020.

Компанії, що мають власні ІТ-підрозділи або ІТ-компанії, що пропонують свої рішення для торгівлі, зможуть розробити власні програми реєстратори розрахункових операцій (РРО).

Ці рішення, за допомогою АРІ, зможуть надсилати електронні чеки для фіскалізації на серверах податкової та виконувати усі інші операції, що вимагаються законом про програмні РРО.

Відкритий АРІ дозволить бізнесу самостійно впроваджувати ІТ-рішення, які відповідають його потребами та виключити створення штучних монополій на ринку РРО.

Скачати опис АРІ фіскального сервера за пеосиланням: https://www.tax.gov.ua/media-tsentr/novini/410320.html

Зауваження та пропозиції залишайте за посиланням: https://bitly.su/uz86mTFn

Сектор комунікацій
ГУ ДПС у Черкаській області