Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Герої поруч з нами

герої

Євгеній Дорошко, наш земляк, який не здається сам і є життєвим прикладом для багатьох.

Сьогодні вже такий далекий і такий пекучий 2022 рік… Для багатьох бійців Територіальної оборони бій у Попасній Луганської області став першим і останнім…У тому бої Євгеній Дорошко вижив, але на завжди майже втратив зір. Тривалий час лікування, реабілітації та пошук сенсу життя у нових реаліях. Вдалося перемогти зневіру, депресію, побутові незручності, які чекають на кожному кроці і знайти нового себе у навчанні та спорті.

Не опускати руки допомагають дружина Людмила, депутатка Черкаської районної ради, щоденні тренування і величезні фізичні навантаження.

вишиванкавишиванкавишиванка

Тренування без участі у змагання не можуть мотивувати. Постійними супутниками життя стають спортивні фестивалі, змагання, турніри, спочатку місцевого рівня, потім обласні і всеукраїнські. Майже на всіх змагання отримує призові місця і ще з більшим натхненням продовжує тренування. Це дало свій результат: Євгеній, єдиний представник Черкаської області, пройшов відбір до української збірної і дуже потужно виступив на STRONG SPIRIT'S GAMES, перших міжнародних змаганнях військових ветеранів, які відбулися в Іспанії у місті Мадрид в рамках фестивалю ARNOLD CLASSIC EUROPE, організатори Федерація стронгмену України , за підтримки Мінветеранів.

герої

Євгеній Дорошко у всіх дисциплінах, завоював у своїй категорії: 4 золоті медалі з - жим лежачи на рази(70 кг), - веслування на тренажері(100 сек.) - жим лежачи на максимум, - веслування 100 сек. командне 2 срібних медалі з - ривок гирі на рази 2 хв, - веслування на тренажері 100 м; 1 бронзова з - аербайк 30ккл.

Поважаємо, захоплюємося силою волі!       Так тримати!