Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





День відповідальності людини

герої

Щороку у день народження видатного українця, візіонера, співзасновника Всесвітнього економічного форуму в Давосі, очільника Міжнародного інституту менеджменту в Женеві Богдана Гаврилишина, відзначають День відповідальності людини.

Встановлення дня відповідальності людини спонукає українців розглянути відповідальність як щоденну цінність, адже у відповідальності немає дрібниць, не важливості та байдужості. Відповідальність сприяє розвитку світу, країн, міст і сіл, покращує взаємовідносини між людьми, робить особисте життя людей більш спокійним, впевненим і гармонійним.

Розвиток країни і суспільства залежить від особистої маленької і великої відповідальності. Пунктуальність, якість роботи, підвищення кваліфікації, виконання домовленостей, сплата податків, і цей перелік можна продовжувати. Це відповідальності кожного з нас, дотримання яких зробить в цілому життя у суспільстві комфортнішим.

"Коли ви свідомо берете відповідальність за те, ким ви є у цьому світі, це дає сенс життю",- Патриція Шморгун Гаврилишин.

Давайте будемо відповідальними і свідомими, відстоїмо і відбудуємо нашу Україну, у якій буде комфортно усім, зокрема дітям, літнім людям, людям з обмеженими можливостями.

герої