Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Перед сесією працювали три постійні комісії

вишиванкавишиванка

Найбільше питань розглянула постійна комісія з питань транспорту, зв'язку, комунальної власності та державної регуляторної політики – двадцять. Розглядали звіти комунальних підприємств про виконання фінансових планів, проекти рішень про передачу майна, про призначення директора Комунального підприємства теплових мереж Черкаського району, оновили відповідно до норм чинного законодавства Порядок списання.

Постійна комісія з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення законності, запобігання корупції та організації роботи районної ради розглядала зміни до Регламенту, оскільки набрав чинності Закон України, який передбачає поіменне голосування на засіданні постійних комісій, відео фіксація, як сесійних засідань так і засідань постійних комісій. Обговорили зміни до Програми розвитку місцевого самоврядування, погодили план роботи на наступне півріччя, розглянули звернення до Верховної Ради та Кабінету Міністрів України.

Постановою Кабінету Міністрів України актуалізовано заробітні плати працівників органів місцевого самоврядування. Постійна комісія розглянула відповідні проекти рішень про встановлення посадових окладів голові районної ради, заступнику голови районної ради та працівникам виконавчого апарату районної ради.