Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Щирі вітання з Днем Конституції України!

Щирі вітання з Днем Конституції України!

Конституція України, яка прийнята з врахуванням багатовікової історії української держави та світового досвіду – це основний закон нашого спільного життя, гарант незалежності України, оберіг демократії та верховенство права.

Конституція із закріпленими правами і свободами громадян дає можливість вільного розвитку держави, побудованої на європейських принципах демократії. Та реальність трохи інша. Свою участь у світовому співтоваристві вкотре доводиться захищати кров'ю. Тож нехай це свято додасть консолідації суспільства та пришвидшить спільними зусиллями Перемогу над ворогом.

Нехай демократичні засади, що закріплені в Конституції, стануть реаліями нашого сьогодення, а мир, взаєморозуміння і злагода сприяють мирному щасливому життю кожної людини.

Бажаю розвитку і процвітання нашої незалежної Батьківщини, для якої найбільша цінність – ЛЮДИНА, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність та безпека. Бо саме вільна і відповідальна людина є головною рушійною силою сучасної цивілізації.

Зі святом Вас, шановні жителі Черкаського району!

З повагою Голова Черкаської районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО