Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





День охорони праці в Україні

Зі святом захисників українських кордонів

Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 №685/2006 щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці.

Право на працю у безпечних та здорових умовах праці закріплено Конституцією України.

Праця в умовах воєнного стану пов’язана з великою кількістю нових, зокрема смертельних небезпечних чинників, що призводять до погіршення умов праці загибелі працівників на робочих місцях.

Держпраці використовує всі можливі засоби для поширення інформації з питань організації безпечних умов праці. Відповіді на актуальні питання безпеки праці розміщено на офіційному сайті: https://dsp.gov.ua/faq/ та на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/

Крім того, отримати консультацію можна на сторінках Держпраці у соціальних мережах і за контактами сервісу «Інтерактивний інспектор». Роботодавці під час інформаційних відвідувань посадовцями Держпраці можуть отримати консультаційний супровід підприємства, дізнатися про зміни у законодавстві з питань охорони праці.

За інформацією Управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці