Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Колегія Черкаської районної державної адміністрації

Колегія Черкаської районної державної адміністрації

Голова Черкаської районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО взяв участь у засіданні колегії Черкаської районної державної адміністрації, яке відбулося сьогодні, за участю керівників територіальних органів, правоохоронних органів, міських і сільських голів.

Начальник Черкаської районної військової адміністрації Валерія БАНДУРКО представила на розгляд публічний звіт Черкаської районної державної адміністрації за 2022 рік.

Наступним розглядали не менш важливе питання "Про стан справ в галузі правоохоронної діяльності та галузях соціальної сфери в 2022 році, перспективи на 2023 рік". Розглядаючи означене питання, заслухали ряд доповідачів, зокрема представників Черкаського районного управління поліції, Черкаської та Смілянської окружних прокуратур, районного управління ГУ ДСНС України у Черкаській області, управління стратегічних розслідувань в Черкаській області, головного управління ДПС в Черкаській області, Черкаської філії Черкаського обласного центру зайнятості, ГУ пенсійного Фонду України в Черкаській області.

Прийнявши протокольні рішення, продовжили з міськими, сільськими головами обговорення важливих для громад питань.