Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Позачергова сесія Черкаської районної ради - сьогодні

Позачергова сесія Черкаської районної ради сьогодні

Відбулася позачергова двадцять третя сесія Черкаської районної ради, яку відкрив та вів голова районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО. В роботі сесії взяли участь заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександр ШАМРАЙ, як депутат районної ради, та начальник Черкаської районної військової адміністрації Валерія БАНДУРКО.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять військовослужбовців, жителів тимчасово окупованих територій та цивільних громадян, які стали жертвами обстрілів та ракетних ударів на відносно мирних територіях.

Позачергова сесія Черкаської районної ради сьогодні

Скликання позачергової сесії відбулося з метою прийняття важливих програм пов'язаних із воєнним станом у країні. Відповідно до норм Бюджетного кодексу України районна державна адміністрація звітувала про виконання районного бюджету Черкаського району за 2022 рік, а також запропонували зміни до рішення районної ради "Про районний бюджет на 2023 рік". Доповідала начальник фінансового управління Черкаської районної державної адміністрації Любов РАК.

Важливими також були питання щодо затвердження списків присяжних для Канівського та Смілянського міськрайонних судів, а також доповнення раніше затвердженого списку присяжних Черкаського районного суду.

Позачергова сесія Черкаської районної ради сьогодні Позачергова сесія Черкаської районної ради сьогодні

Розглянули питання щодо внесення змін до складу постійної комісії з питань бюджету, фінансів, інвестиційної політики та економічного розвитку, пов'язані з достроковим припиненням повноважень та набуттям повноважень депутатами районної ради. Аналогічним стало внесення змін до Графіка особистого прийому громадян депутатами Черкаської районної ради VIII скликання. Поінформував депутатів з означених питань заступник голови Черкаської районної ради Олександр ГОНЧАРЕНКО.

Позачергова сесія Черкаської районної ради сьогодні Позачергова сесія Черкаської районної ради сьогодні

Наступний блок комунальних питань доповідала начальник юридичного управління та управління об'єктами комунальної власності виконавчого апарату Черкаської районної ради Ірина ГРИЦЕНКО.

Позачергова сесія Черкаської районної ради сьогодні

По завершенню сесії районної ради депутати долучилися до ініціативи Черкаського обласного краєзнавчого музею "Малюємо Перемогу", зокрема зібрали кошти на тубус з орнаментом "Сила рушникового дерева життя", виготовлений із протитанкового снаряду. Всі зібрані кошти будуть передані на придбання автомобіля для військовослужбовців 93 бригади "Холодний Яр".

Щиро дякуємо за участь.