Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





365 пекельних днів і ночей

 365 пекельних днів і ночей

На новому етапі війни, яка триває дев'ять років, світ нарешті побачив справжнє обличчя російських "миротворців" і зрозумів, що ці "миротворці" несуть загрозу не лише Україні.

За рік, що минув від повномасштабного вторгнення, світова спільнота визнала, що запорукою їхнього стабільного життя є ПЕРЕМОГА УКРАЇНИ. В іншому випадку міжнародний порядок та демократія будуть замінені на колоніальні війни та постійний перерозподіл сфер впливу.

Український народ продемонстрував світу мужність і героїзм, сміливість і жертовність, стійкість і витривалість перед жорстоким, чисельно переважаючим ворогом. Зупинити ворога змогли завдяки злагодженому національному спротиву, спільними зусиллями військовослужбовців, добровольців та масового волонтерського руху.

Війна іде на всіх фронтах: військовому, дипломатичному та інформаційному. У цій війні Україна, захищаючи свою ідентичність, свої права, свободи і цінності, європейський вектор свого розвитку, проливає кров за вільну, демократичну Європу і світову безпеку.

Дякуємо світовій спільноті за розуміння і потужну підтримку.

Вистояли – переможемо!

З повагою Голова Черкаської районної ради      Олександр ВАСИЛЕНКО