Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Відкриття оновленого ФАПу у Миколаївці

Відкриття оновленого ФАПу у Миколаївці

Жителі Миколаївки Тернівської громади потребували медичної допомоги та самотужки відновити занедбане приміщення ФАПу громаді було не під силу.

Вирішили діяти спільними зусиллями місцевої та районної влади. Активно долучилася християнська благодійна місія Милосердя і здоров'я, яку очолює Іван ВІЛЬХОВИЙ, з пошуком благодійників і меценатів за кордоном. Зважаючи на військовий стан і складну ситуацію в Україні, відгукнулися лікарі та благодійники з Німеччини, учасники християнської місії. Завдяки їхнім зусиллям приміщення ФАПу капітально відремонтоване і отримало нове життя.

Разом із жителями Миколаївки на відкритті реконструйованого закладу були присутні заступник голови районної ради Олександр ГОНЧАРЕНКО та перший заступник начальника Черкаської районної військової адміністрації Роман ХОМЕНКО.

Відкриття оновленого ФАПу у Миколаївці Відкриття оновленого ФАПу у Миколаївці

Сільська рада на чолі з сільським головою Юрієм КРИВДОЮ, знайшла можливість фінансувати заробітну плату медичній сестрі. Кадрову проблему також вирішили. Тепер жителі Миколаївки мають можливість отримати медичні послуги.

Християнська благодійна місія Милосердя і здоров'я постійно долучається до вирішення різних проблем та надання допомоги тим, хто найбільше цього потребує. Під їхнім патронатом знаходяться родини, які залишили свої домівки через воєнні дії, багатодітні родини тощо.

Щиро дякуємо благодійникам за небайдужість, щирі серця та втілені проєкти. Працюємо разом на результат!