Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Черкаський район з бюджетом на 2023 рік!"

Черкаський район з бюджетом на 2023 рік!

Відбулася 22 сесія Черкаської районної ради під головуванням Олександра ВАСИЛЕНКА. В роботі сесії взяла участь Валерія БАНДУРКО, начальник Черкаської районної військової адміністрації, тридцять сім депутатів, в тому числі новообраний депутат Олександр ДАРМОСТУК.

Відкривши сесію, вшанували пам'ять хвилиною мовчання військовослужбовців та цивільних громадян, які загинули під час військових дій.

На сесійному засіданні голова Черкаської районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО звітував про діяльність, у тому числі про виконання Закону України "Про доступ до публічної інформації" та здійснення державної регуляторної політики виконавчим апаратом районної ради.

Ознайомитися із звітом можна ТУТ

Черкаський район з бюджетом на 2023 рік!

Розглянули звіти Смілянської та Черкаської окружних прокуратур про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на підвідомчій території. Одним з нових напрямків роботи прокуратури є фіксація та документування злочинів пов’язаних зі збройною агресією Російської Федерації.

Затвердили районний бюджет Черкаського району на 2023 рік.

Проголосували за план роботи на наступне півріччя, три цільові програми, які стосуються діяльності місцевого самоврядування, Об’єднаного трудового архіву сільських територіальних громад Черкаського району та Господарського управління експлуатації приміщень Черкаської районної ради. А також розглянули та прийняли ряд комунальних питань.

Черкаський район з бюджетом на 2023 рік!

Затвердили списки присяжних Кам'янського та Черкаського районних судів. По інших судах триває формування списків, які планується затвердити на наступній сесії.

На сесії крім робочих моментів відбулася приємна подія. Вручили Подяку Міністерства інфраструктури України Тарасу ТЕЛІЖЕНКУ, директору Державного історико-культурного заповідника "Трахтемирів", військовослужбовцю ЗСУ, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, мужність і активну участь у реалізації державної політики у сфері туризму в умовах воєнного стану.

Відбулися також засідання профільних постійних комісій. На засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення законності, запобігання корупції та організації роботи районної ради під головуванням Олексія СОБКА розглянули одинадцять питань.

На засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів, інвестиційної політики та економічного розвитку, під головуванням Людмили КОРОЛЬ розглянули чотири питання, в тому числі проєкт районного бюджету на 2023 рік, підготовлений та направлений Черкаською районною військовою адміністрацією.

На засіданні постійної комісії з питань транспорту, зв'язку, комунальної власності та державної регуляторної політики під головуванням Віталія ПЕТРОВА, крім питань комунальної власності, заслуховували також звіти про виконання комунальними підприємствами фінансових планів за третій квартал 2022 року.

В цілому робота була злагодженою. Дякуємо депутатам за відповідальність і конструктив.