Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Внесено зміни до Правил дорожнього руху

Внесено зміни до Правил дорожнього руху

У період воєнного стану в Україні та протягом трьох місяців з дня його припинення або скасування на транспортні засоби, які здійснюють перевезення вантажів з метою їх використання для забезпечення обороноздатності держави, за рішенням військового командування, не поширюються обмеження щодо маси, розподілу навантаження на осі та габаритів.

Уточнено поняття «фактична маса» та «неподільність вантажу», значення та застосування уточнюючих табличок до дорожніх знаків, горизонтальної та вертикальної розмітки. А також обов’язки водіїв на блокпостах.

Україна стала четвертою країною Європи, яка має цифрові посвідчення водія. До того ж вони мають таку юридичну силу, як і їхні пластикові аналоги.

Набрала чинності постанова Кабінету Міністрів №1299, якою внесені ряд суттєвих змін до ПОЛОЖЕННЯ про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами

Переглянути Правила дорожнього руху можна ТУТ

Ознайомитися з ПОЛОЖЕННЯМ про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами ТУТ