Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Міжнародний день людей із інвалідністю

Міжнародний день людей із інвалідністю

Міжнародний день людей із інвалідністю нагадує нам про те, що ми повинні пам’ятати завжди. Люди з особливими потребами живуть поруч, через воєнні дії їх стає все більше. Вони не потребують жалю, а потребують трохи більше уваги і створення відповідних умов. Адже ставлення до таких людей визначає ступінь цивілізованості суспільства.

Люди з інвалідністю це не просто категорія людей - це трохи інше життя, окремі трагедії і надії. Це приклад того, що життя здорової людини у будь-який момент може стати іншим, із зовсім іншими можливостями і пріоритетами.

Сила духу, витримка і оптимізм - це про параолімпійців, якими ми пишаємося, але є й інші категорії – які потребують цілодобового догляду і турботи. Для виживання людям з інвалідністю не потрібно щось особливе, лише елементарне — можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми.

Бажаємо всім людям з обмеженими можливостями, віри в себе, здоров’я і втілення в життя своїх задумів.

Хочеться висловити щирі слова вдячності тим, хто опікується людьми з особливими потребами за терплячість і підтримку, захист і щоденне піклування, за їхню впевненість у завтрашньому дні.