Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Щиро вітаю з Днем працівників сільського господарства

Щирі вітання нашим добрим сусідам з нагоди Дня Незалежності Польщі!

Щиро вітаю з професійним святом людей однієї з найдавніших і найважливіших галузей людської зайнятості, людей, праця яких важлива сьогодні і буде важлива завтра, людей, які трудяться на землі – з Днем працівників сільського господарства!
Українські землі родючі і багаті, тому виробництво сільськогосподарської продукції є пріоритетним як для внутрішнього та і для зовнішнього ринку. Саме від хліборобів і механізаторів, агрономів і тваринників залежить благополуччя і добробут всіх людей. Воєнний стан в Україні показав наскільки важливим і цінним є українське зерно на світовому ринку!
Праця аграрія – важка, часом невдячна, примхлива, але вкрай важлива. Це підйоми удосвіта, планування, засівання, постійна турбота за майбутній урожай, жнива і підготовка поля до нового сезону. Але робота аграрія – це ще й неосяжні простори на світанку, золотисті поля пшениці, чисте ранкове повітря, гордість за вирощений врожай і безмежна любов до землі.
Щиро дякую усім трудівникам за самовіддану працю, мудрість, витримку і щоденну турботу про хліб насущний.
Бажаю мирного неба над головою, міцного здоров'я, вдалих посівів і сприятливої погоди, рясних врожаїв, а з ними щедрого достатку, добра і злагоди родинам хліборобів. Нехай дружно колоситься нива і не знають втоми ваші працьовиті руки.

З повагою голова Черкаської районної ради    Олександр ВАСИЛЕНКО