Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Щирі вітання нашим добрим сусідам з нагоди Дня Незалежності Польщі!

Щирі вітання нашим добрим сусідам з нагоди Дня Незалежності Польщі!

Незалежність має дуже високу ціну – людські життя. Наші сусіди-поляки знають про це не з чуток. Польща - дивовижна країна, яка через шість поколінь, зберігаючи власну ідентичність, пронесла прагнення до свободи. Понад сотню років поляки здобували незалежність, повертаючи свою країну на світову мапу. І цей день настав - історичний, незабутній, тріумфальний. Польський народ не лише відродив свою країну, а й пройшовши складний шлях трансформації, зумів створити сучасну демократичну європейську державу.

Щирі вітання нашим добрим сусідам з нагоди Дня Незалежності Польщі!

Черкаська районна рада шле щирі вітання нашим добрим сусідам з нагоди Дня Незалежності Польщі!

У Черкаському районі налагоджено партнерство районної ради, районної державної адміністрації та Черкаської обласної громадської організації "Польський культурний центр імені Кароля Шимановського" по лінії шкіл, влади та молоді. Розроблений та погоджений з посольством туристичний маршрут по Черкаській області і в Польщі. Втілювалися інші цікаві та важливі проекти.

Поляки з перших днів воєнних дій допомагають українцям в Україні, зокрема в Черкаському районі, і на території Польщі. Польські благодійники підготували та привезли до Черкаського району гуманітарні набори з продуктів харчування та засобів гігієни для людей, яким довелося залишити свої домівки через воєнні дії, для багатодітних родин та інших категорій, які потребують допомоги. Також цей фонд доставляв медикаменти, перев'язувальні засоби, антисептики, маски та інші необхідні препарати для підприємств охорони здоров'я.

Ми шануємо наші доброзичливі відносини, цінуємо солідарність, допомогу і підтримку та дбаємо, аби всебічно зміцнювати та поглиблювати співпрацю. Добрий сусід — найближча родина.

З нагоди державного свята бажаємо дружньому польському народові миру, добра, непохитного духу, процвітання, благополуччя та великих досягнень на благо незалежної країни.

Зі святом! З Днем Незалежності!

З повагою голова Черкаської районної ради       Олександр ВАСИЛЕНКО