Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





У Збройних Силах України подвійне свято

У Збройних Силах України подвійне свято У Збройних Силах України подвійне свято

У Збройних Силах України подвійне свято. Сьогодні День інженерних військ та День ракетних військ і артилерії. Кожна військова спеціальність необхідна навіть у мирний час. А у військовий час взагалі важко переоцінити роботу артилерії і ракетних військ, які з ювелірною точністю нищать ворога, чи роботу інженерних військ, які допомагають долати різні перешкоди та створюють можливості для професійної роботи інших.

Високу фаховість, кваліфікацію, маневреність, мужність і відвагу українських військових відзначають військові експерти на міжнародному рівні.

Щиро вітаємо військових інженерних, ракетних військ і артилерії з професійним святом, яке вони зустрічають звільняючи села і міста від окупантів.

Бажаємо міцного здоров'я і якнайшвидшої перемоги на всіх фронтах. Щиро дякуємо за надійність, відповідальність і жертовність, за щоденний відносний спокій цивільних людей. Повертайтеся живими до своїх родин!

Низько схиляємо голови у скорботі перед тими, кого вже ніколи не буде поруч, хто житиме у наших душах і спогадах. Пам'ятаємо, сумуємо разом з рідними…

З повагою голова Черкаської районної ради        Олександр ВАСИЛЕНКО