Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Компенсація роботодавцю витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб

Компенсація роботодавцю витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб

Постановою Кабінету Міністрів України №331 затверджено Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

Компенсація витрат надається роботодавцю за кожну працевлаштовану особу на умовах строкового або безстрокового трудового договору (контракту), гіг-контракту, зокрема за сумісництвом.

Для отримання компенсації роботодавець має перебувати на обліку як платник єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, подати, в установленому законодавством порядку, податкову звітність та виплачувати заробітну плату працівнику не нижче мінімальної заробітної плати.

Компенсація витрат надається впродовж двох місяців, у розмірі 6500 гривень щомісяця за кожну працевлаштовану особу, за яку роботодавцем сплачується єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, на період воєнного часу та протягом 30 календарних днів після його скасування або припинення.

Для отримання компенсації витрат роботодавцю необхідно звернутися до міського, районного, міськрайонного центру зайнятості або філії регіонального центру зайнятості.