Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Професійне свято працівників житлово-комунального господарства

Всесвітній день поезії

Сьогодні відзначають професійне свято працівники житлово-комунального господарства. Наше життя важко уявити без стабільної цілодобової роботи цих багатофункціональних служб. У цій сфері задіяні люди різних професій, які забезпечують комфортні, безпечні та зручні умови роботи та проживання. Це, насамперед, опалення, освітлення, водозабезпечення у школах, садочках, лікарнях, а ще – благоустрій і краса наших міст і сіл.

Сфера комунального господарства завжди була вагомою в житті суспільства, невід’ємною частиною добробуту людей. Вашу щоденну працю та користь важко переоцінити, адже не залежно від погоди ліквідовуються пориви на водопроводах, ремонтуються теплотраси та електролінії, прочищаються дороги від снігу, ліквідовуються наслідки стихій… А зараз у цей нелегкий час, у нелегких умовах ви робите щоденні невеликі подвиги, щоб люди отримували послуги у повному обсязі.

У День професійного свята бажаю всім працівникам житлово-комунальних служб та їхнім родинам щоб той затишок, тепло та комфорт, які вони створюють, були у їхньому житті. Висловлюю щиру вдячність за наполегливу працю, за відданість своїй нелегкій але необхідній справі. Миру, добра, здоров’я, благополуччя, витримки та згуртованості.

Зі святом!

З повагою Голова Черкаської районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО