Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Привітання з НОВИМ РОКОМ та РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

Привітання з НОВИМ РОКОМ та РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

 

Шановні жителі Черкаського району!

Сердечно вітаю вас з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Це самі довгоочікувані, світлі та найулюбленіші з дитинства свята, з якими пов’язані найтепліші спогади та найкращі сподівання.

2021 рік був складним і неоднозначним. Він дарував нам радість зустрічей та відкриттів, новий життєвий і професійний досвід, були й складнощі, але й перемоги, виникали проблеми, які разом ми успішно долали.

Дякую усім, хто своєю працею, талантом, мудрістю та невтомністю творив історію нашого району протягом року, хто забезпечував безперебійну роботу підприємств, установ та організацій. Сподіваюсь, що наступний рік буде більш успішним і радуватиме нас новими здобутками і звершеннями.

Напередодні новорічних свят прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Нехай усе те, що ви загадаєте в новорічну ніч, обов’язково здійсниться у найближчому майбутньому. Нехай Новий рік прийде до кожної оселі добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, світло новорічних вогнів зігріває ваші душі, а таїнство Різдва Христового наповнить серця вірою у кращий завтрашній день.

Зичу, щоб Новий рік став для кожного з нас роком добрих змін, а для України – роком зміцнення державності, єдності територій, соціально – економічного зростання та духовного оновлення, роком, в якому в Україні запанує довгоочікуваний мир.

Веселих та радісних свят, дорогі земляки!

З повагою голова районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО