Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Привітання з нагоди Дня місцевого самоврядування

Привітання з нагоди Дня місцевого самоврядування

 

Шановні міські, сільські голови, депутати місцевих рад, працівники органів місцевого самоврядування Черкаського району!

Дорогі колеги!

Прийміть мої щирі та сповнені поваги вітання із професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Сьогодні це свято сприймається як утвердження молодої Української держави, формування якісно нового громадянського суспільства, гармонійного розвитку регіонів та територіальних громад.

Місцеве самоврядування гуртує людей незалежно від їхнього віку, поглядів та уподобань, відіграє важливу роль у повсякденному житті співгромадян, складає невід’ємну частину державного устрою. Переконаний, що із нинішніх складних випробувань ми вийдемо ще більш згуртованими, мудрими, толерантними, готовими у будь-яку хвилину прийти на допомогу один одному.

Впевнений, що найголовніше нині – забезпечити усвідомлення кожним громадянином того, що подальший розвиток і вдосконалення місцевого самоврядування й регіональної політики – це пріоритетний напрям розбудови демократичної, соціальної, правової держави, запорука збереження миру і спокою в суспільстві, неодмінна умова динамічного соціально-економічного і культурного розвитку сіл, селищ, міст, районів і регіонів України, входження нашої держави до європейської і світової спільноти.

Бажаю всім членам територіальних громад, депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування міцного здоров’я, щастя, нових професійних здобутків, оптимізму й наснаги та родинного затишку.

Сподіваюсь, що цей урочистий день додасть усім нам сил і піднесеного настрою, а щоденна праця буде спрямована на подальше зміцнення демократичних засад розвитку суспільства і процвітання України.

З повагою голова районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО