Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Голова ради Олександр ВАСИЛЕНКО взяв участь у засіданні колегії Черкаської райдержадміністрації

Голова ради Олександр ВАСИЛЕНКО взяв участь у засіданні колегії Черкаської райдержадміністрації

У Черкаській райдержадміністрації сьогодні відбулося засідання колегії, у якому взяли участь голова Черкаської районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій, міські та сільські голови.

На початку заходу голова райдержадміністрації за високий професіоналізм та з нагоди ювілейної дати народження вручила грамоти Черкаської райдержадміністрації начальнику фінансового управління Ганні Шокот та начальнику відділу з питань взаємодії з органами місцевого самоврядування Любові Кузьменко.

Перед початком розгляду питань порядку денного засідання колегії відбулися виступи з важливих питань соціально-економічного розвитку району.

Начальник відділу юридичного забезпечення та запобігання і виявлення корупції апарату райдержадміністрації Вікторія Аббасова проінформувала про завершення державної реєстрації припинення сільських рад в процесі адміністративно-територіального реформування.

Заступник начальника головного управління Державної податкової служби у Черкаській області Анатолій Мовчан звернувся до голів громад щодо роботи в рамках реалізації стратегії взаємодії по збільшенню надходжень податків та зборів до бюджетів територіальних громад і розширенню бази оподаткування.

Голова ради Олександр ВАСИЛЕНКО взяв участь у засіданні колегії Черкаської райдержадміністрації

Начальник управління Державної служби якості освіти у Черкаській області Оксана Компанієць поінформувала присутніх про реалізацію державної політики із забезпечення якості освіти на відповідних територіях.

Відповідно до порядку денного колегії розглянули наступні питання. Підбили підсумки моніторингу роботи виконавчого комітету Балаклеївської сільської ради щодо виконання повноважень, делегованих державою.

Детальніше зупинились на питанні співфінансування КНП ,,Черкаська центральна районна лікарня“ Червонослобідської сільської ради.

Проаналізували утворення об’єктових формувань цивільного захисту та взяття їх на облік міськими та сільськими територіальними громадами, а також про створення та накопичення місцевих матеріальних резервів міськими та сільськими територіальними громадами для запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій.

А також підбили підсумки Програми з виконання Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини у Черкаському районі на 2019 – 2021 роки.

За інформацією сайту Черкаської РДА