Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Привітання з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку

Привітання з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку

 

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку!

Розвиток засобів комунікації та інформаційних технологій, телебачення і радіо – невід’ємна складова нашого часу. Без них сьогодні неможливий суспільний прогрес. Завдяки вам ми щодня дізнаємося про події у світі, що допомагає відчути причетність до процесів сучасності, відкрити широкі можливості для контактів і спілкування не лише в Україні, а й за її межами.

У непростий для нашої країни час ваш досвід, високий професіоналізм і відповідальне та творче ставлення до справи, зваженість і об’єктивність у висвітленні подій дуже необхідні для об’єднання всього суспільства у прагненні відстояти незалежність України та забезпечити її стабільний розвиток.

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку, прийміть найщиріші слова вдячності за вашу сумлінну працю, за оперативність та неупередженість в наданні інформації. Нехай вас завжди супроводжують успіх і натхнення, міцного вам здоров’я, мирного неба, невичерпної енергії, креативних ідей та високих рейтингів. Хай професіоналізм кожного з Вас й великий творчий потенціал стануть рушійною силою для нових звершень на благо розвитку України!

З повагою голова районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО