Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Привітання з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Привітання з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

 

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Прийміть щирі вітання та найкращі побажання з нагоди вашого професійного свята — Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Українська земля завжди була щедрою на таланти, і сьогодні культура є одним з вирішальних важелів національного відродження. Ви формуєте духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві.

Ваша майстерність та професіоналізм зберігає і постійно збагачує українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва.

Без перебільшення можна стверджувати, що збереження національної культури – запорука успішних перетворень сучасного суспільства. Своєю творчістю та силою духу ви звеличуєте рідну Україну.

Бажаю вам міцного здоров’я, безмежного щастя, родинного тепла, великих творчих успіхів та мистецьких злетів. Нехай втіляться в життя всі ваші життєві плани, ідеї і мрії, а кожен день дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

З повагою голова районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО