Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Створюємо ліси разом

Спеціалізоване комунальне підприємство "Райліс" (керівник - Андрій МАРЧУК) виступило організатором виконання програми Президента України «Зелена країна» та акції «Створюємо ліси разом» у Черкаському районі.

Створюємо ліси разом

До таких акцій активно долучаються Черкаська районна рада на чолі з головою Олександром ВАСИЛЕНКОМ та Черкаська районна державна адміністрація на чолі з Богданом СОЛОШЕНКОМ. Варто відзначити й активних депутатів, які беруть участь у різних акціях, і створювали ліс разом, це - заступник голови ради Олександр ГОНЧАРЕНКО, голова постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та використання природних ресурсів В'ячеслав ТУР, депутат районної ради та радник голови Людмила ДОРОШКО.

І якщо минулого разу висаджували ліс, то 21 жовтня проводили озеленення закладів освіти та позашкільних навчальних закладів.

Створюємо ліси разом Створюємо ліси разом

У Будищенській та Мошнівській територіальних громадах біля закладів загальної середньої освіти та центру дитячої та юнацької творчості висаджені молоді дерева дуба червоного, ялівця, берези та кущі вічнозеленого самшиту. За сприяння озелененню, підтримку та гарний настрій вдячність керівникам навчальних закладів Наталії КРУТЬ (Будище) та Євгенію НЕЛІНУ (Свидівок).

Сподіваємося у недалекому майбутньому отримати задоволення від своєї праці, дивлячись як підростають насадження, створюючи красу і затишок.

Кожен може долучитися до озеленення країни, посадивши дерево самостійно!