Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Привітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

Привітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

Шановні працівники бібліотечних установ!

Дорога читацька громадо!

Щиро вітаю вас з Всеукраїнським днем бібліотек. Це свято символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури.

Благородна місія бібліотек дозволяє кожному, хто дружить з книгою, пізнавати мудрість вікової історії, наповнити серця та душі світлим і добрим почуттям причетності до історичних цінностей світової культури.

Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного.

Щирі слова подяки висловлюю бібліотечним працівникам Черкаського району, які присвятили улюбленій справі багато років свого життя та вважають свою роботу покликанням душі. Це творчі і талановиті люди, які шанують своїх користувачів та вміють для них організувати справжнє свято. Дехто стверджує, що в наш бурхливий час новітніх інформаційних технологій книга втрачає свою роль та місію у суспільстві. Та я впевнений, що книги були і будуть залишатись основним і надійним джерелом знань, інтелектуального і морального здоров’я нації.

Бажаю вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

З повагою голова районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО