Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





З професійним святом ділових, ініціативних і рішучих!

З професійним святом ділових, ініціативних і рішучих!

Встановлення професійного свята на державному рівні – це визнання важливої ролі, яку відіграють підприємці під час вирішення найактуальніших соціально-економічних проблем. Воно покликане привернути увагу до підприємницької ініціативи, сприяти подальшому розвитку малого і середнього бізнесу в країні.

Професія підприємця – це особлива невтомна праця, гідна пошани і підтримки наполегливих у діях, рішучих у вчинках, талановитих і витривалих оптимістів, у переважній більшості трудоголіків, які своєю працею втілюють у життя нові ідеї та проекти, створюють робочі місця. Вміння задіяти менеджерський талант, ефективно працювати в умовах ринку – це ті риси, які є визначальними для підприємців.

Висловлюємо Вам подяку за наполегливу працю та активну громадянську позицію, високий професіоналізм та соціальне партнерство.

Шановні підприємці! Щиро вітаємо Вас із професійним святом та бажаємо стабільних і зрозумілих законів, мудрості в справах та процвітання бізнесу, вдалих угод, надійних партнерів і приємних клієнтів. Нехай кожна започаткована Вами справа буде вдалою, а конкуренти стануть натхненниками до успіху.