Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Привітання з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Привітання з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Шановна громадо Черкаського району!

Дорогі ветерани Другої світової війни!

Від депутатського корпусу Черкаської районної ради, від себе особисто прийміть щирі і сердечні привітання з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Час невладний над щирою вдячністю людських сердець, і скільки б не минуло років, пам’ять про величний подвиг нашого народу житиме завжди. 9 травня – найсвітліший та найвеличніший день беззаперечної Перемоги над ворогом, день вічної і незгасної пам’яті за загиблими в роки війни. Цього дня ми схиляємо голови перед тими, хто віддав життя за рідну українську землю, вклоняємося перед подвигом земляків, які мужньо боролися за свободу Вітчизни, згадуємо всіх тих, чиє життя забрала війна, хто поліг у жорстокому бою, хто після перемоги помер від ран… Ми славимо тих, хто пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто день за днем наближав Перемогу у Другій світовій війні, хто самовіддано працював у тилу, піднімав з руїн і відроджував рідний край.

Ми пам’ятаємо про Ваш подвиг і ця пам’ять додає сил у боротьбі проти теперішнього агресора. Проти нього піднялася вся держава і це означає, що в України є майбутнє.

Дорогі ветерани Другої світової війни, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови, діти війни! Шановна громадо!

Щиро Бажаємо Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, злагоди, мирного неба над головою, спокою і віри у завтрашній день. Нехай зігріває нас всіх незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього нашої країни, а нинішнім захисникам Батьківщини – незламного духу і відданості своїй державі.

З повагою голова Черкаської районної ради О.ВАСИЛЕНКО