Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Привітання з нагоди Дня ПРИКОРДОННИКА

Привітання з нагоди Дня ПРИКОРДОННИКА

Шановні охоронці державних рубежів!

Дорогі ветерани-прикордонники!

Прийміть від депутатського корпусу районної ради, від мене особисто щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня прикордонника. Перед Вами щоденно стоїть завдання гарантувати високий рівень національної безпеки не лише в умовах гібридної війни Російської Федерації, а й терористичних загроз, транскордонної злочинності, міграційних процесів. Віднедавна Ви ще й одні з перших стали на заваді поширення небезпечної вірусної інфекції.

Ваша служба важка, небезпечна, вимагає дисципліни і витримки, але водночас це почесний обов'язок, який дозволяє нам мирно працювати, мріяти, будувати майбутнє.

Ви - зразок професіоналізму, витримки й сміливості, Ваша стійкість та мужність, нелегка служба вдень і вночі, у спеку і холод є яскравим прикладом для підростаючих поколінь.

Цього святкового дня висловлюємо глибоку вдячність Вам, дорогі ветерани прикордонної служби, усім тим, хто нині сумлінно і самовіддано виконує почесний конституційний обов'язок щодо забезпечення недоторканності кордонів нашої Вітчизни.

Бажаємо Вам і Вашим сім'ям міцного здоров'я, щастя, сімейного благополуччя, миру, добра і злагоди. Нехай любов до Батьківщини й людська шана надихають Вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння рідному народу.

З повагою голова Черкаської районної ради О.ВАСИЛЕНКО