Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Керівництво району вшанувало пам’ять про учасників антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил

Керівництво району вшанувало пам’ять про учасників антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил

Цього дня сім років тому через зазіхання на незалежність нашої держави було розпочато антитерористичну операцію на території Донецької і Луганської областей, яка давно вже має означення як російсько-українська війна на Сході України.

Вшанувати пам'ять про тих, хто з перших днів став на захист рідної землі, ідеалів Майдану і власного проєвропейського вибору до меморіалу воїнам АТО та до стели Героїв Небесної Сотні прийшли керівники району – голова районної ради Олександр ВАСИЛЕНКО, голова райдержадміністрації Валерія БАНДУРКО.

Вони поклали живі квіти до монументу і стели та хвилиною мовчання вшанували пам’ять про захисників України, які віддали своє життя за майбутнє прийдешніх поколінь.

Керівництво району вшанувало пам’ять про учасників антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил Керівництво району вшанувало пам’ять про учасників антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил

Керівництво району веде діалог з родинами загиблих бійців з метою вирішення життєвих проблем, проводить роботу для посилення патріотичного виховання молодого покоління.

Багато жителів району проходили службу в зоні проведення операції об’єднаних сил у складі батальйонів територіальної оборони, військових частин Збройних Сил України, Національної гвардії України та інших військових формувань і сьогодні з честю несуть службу.

Не виразити словами ту скорботу за нашими хлопцями, які поклали свої життя за рідну Україну.

Вклоняємось доземно, вшановуємо, пам’ятаємо...

Організаційний відділ виконавчого апарату районної ради