Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Присвоєно почесне звання “Мати-героїня” жінкам Черкаського району

Присвоєно почесне звання “Мати-героїня” жінкам Черкаського району

Відповідно до Указу Президента України від 15 грудня 2020 року № 1568/2020, за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку жителькам Черкаського району (с. Мошни, с. Руська Поляна, с. Нечаївка, с. Білозір’я, та с. Вітове) присвоєно почесне звання “Мати-героїня”.

Голова Черкаської районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО спільно з заступником голови Черкаської районної ради Олександром ГОНЧАРЕНКОМ, за дорученням Президента України, вручили посвідчення до почесного звання України “Мати-героїня” та нагрудний знак матері-героїні жінкам Черкащини.

Шанування матері – один з найсвятіших обов’язків людини, – зазначив голова РДА Володимир КЛИМЕНКО, – ніжна та дбайлива, мудра та невтомна берегиня великого сімейного вогнища, вона народжує та виховує дітей, даруючи їм материнську ласку та турботу.

Присвоєно почесне звання “Мати-героїня” жінкам Черкаського району

Володимир Андрійович привітав матерів квітами та висловив слова вдячності за наполегливу і надважку працю, яку вони вкладають у своїх дітей. В свою чергу, Олександр Іванович побажав їм міцного здоров’я, злагоди, благополуччя їх родинам.

За посиланням на сайт Черкаської РДА