Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Привітання з Новим Роком - 2021 !

Привітання з Новим Роком - 2021 !

Шановні жителі Черкаського району,

Щиро і сердечно вітаю Вас з прийдешнім Новим роком !

Новорічні дні – це одні з найулюбленіших і довгоочікуваних, душевних свят, які об’єднують людей гарним настроєм, спільними емоціями, загальною надією. Це час радісних зустрічей з рідними і друзями, час тепла і затишку родинного вогнища.

Відходить у минуле ще один рік нашої історії – неоднозначний та складний, події якого запам’ятаються надовго. Цей період був сповнений сподівань і тривог, здобутків і втрат.

Та попри всі труднощі ми змогли гідно прожити цей важкий час. Щодня долали сумніви і негаразди, здобували свої маленькі перемоги. Минулий рік збагатив нас чималим досвідом, згуртував і дав поштовх до кращого майбутнього.

Дорогі краяни! У Новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини та рідної землі. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас.

Тож щиро зичу, аби Новий рік подарував нам ще більше сил та натхнення для втілення найамбітніших планів та задумів. Нехай серця будуть зігріті любов’ю і теплом, а домівки повняться добром, радістю та Божим благословенням. Бажаю зустріти це чудове свято у піднесеному настрої, зі світлими помислами та добрими намірами. Нехай прийдешній рік стане щедрим на успіхи та принесе приємний смак перемоги як Україні, так і кожному з нас. Процвітання, злагоди, оптимізму і достатку всьому нашому Черкаському району!

З повагою Голова Черкаської районної ради О.ВАСИЛЕНКО