Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Дистанційні послуги для безробітних

Дистанційні послуги для безробітних

Скористайтеся швидким та зручним способом отримання інформації та послуг в «Електронному кабінеті безробітного», який діє на на веб порталі Державної служби зайнятості. Даний сервіс дає можливість безробітному створити власне резюме, підібрати роботу, ознайомитися з інформацією про тимчасову зайнятість і можливості професійного навчання.

Для того, аби стати користувачем Е-кабінету безробітного, потрібно увійти на веб портал Державної служби зайнятості за посиланням https://www.dcz.gov.ua, та пройти нескладну реєстрацію обравши самостійно логін та пароль.

«Електронний кабінет» синхронізується з Вашими даними в Єдиній інформаційно-аналітичній системі служби зайнятості, таким чином Ви можете бачити інформацію стосовно себе.

Власник кабінету може переглядати дані про заплановані й фактичні відвідування служби зайнятості, дізнатися про заходи, які будуть проводитися службою зайнятості, отримати інформацію про нарахування та виплати допомоги по безробіттю.

Останнім часом набирає популярності користування дистанційними сервісами, тому й не дивно, що з початку грудня Е-кабінетом в Черкаській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості скористалися більше 180 осіб.

Заощаджуйте свій час за допомогою електронних технологій!

 

За інформацією Черкаської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості