Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Допомога в пошуку роботи он-лайн

Допомога в пошуку роботи он-лайн

Фахівці Черкаської районної філії ЧОЦЗ, у зв’язку з карантинними обмеженнями, постійно комунікують із шукачами роботи засобами телефонного та електронного зв'язку. Крім того, проводяться інформаційні вебінари в аудіо та відео-режимах з використанням популярних месенджерів. Цього тижня був організований та проведений Вебінар із загальних питань зайнятості, де учасники отримали актуальну та корисну інформацію.

Під час заходу провідний фахівець з профорієнтації Олена Сербіна ознайомила слухачів з їх правами та обов’язками, як шукачів роботи, із законодавством, послугами служби зайнятості. Також були розглянуті актуальні вакансії в регіоні. Окрему увагу фахівець звернула на можливості Освітнього порталу служби зайнятості, платформ «Профорієнтація та розвиток кар’єри», «Моя професія: консультаційна мережа» та «Електронного кабінету шукача роботи».

Олена Сербіна прокоментувала такий формат заходу «Зручність зустрічей онлайн, на противагу класичним семінарам, для шукачів роботи полягає у доступності необхідної інформації не виходячи з дому. Отримавши важливу інформацію, клієнт може, не витрачаючи часу, здійснювати пошук роботи або удосконалювати власні навички через онлайн-ресурси служби зайнятості».

Учасники вебінару прослухали надану інформацію, мали можливість поставити запитання та отримати на них відповідь. Всього протягом травня-червня було організовано та проведено 4 вебінари, до яких залучено понад 30 осіб з числа безробітних, які зареєструвалися в період карантину.

За інформацією Черкаської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості