Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Кошториси надходжень та витрат комунальних підприємств Черкаської районної ради на 2020 рік рекомендовані до погодження

Кошториси надходжень та витрат комунальних підприємств Черкаської районної ради на 2020 рік рекомендовані до погодження

Сьогодні проведено засідання постійної комісії районної ради з питань економічного розвитку села, комунальної власності та державної регуляторної політики, у роботі якої взяли участь голова районної ради Олексій Собко, заступник голови районної ради Сергій Степанюк, працівники виконавчого апарату районної ради, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники комунальних підприємств районної ради.

Голова постійної комісії Петро Коренюк ознайомив присутніх з порядком денним комісії та запропонував перейти до розгляду питань.

Першими до членів комісії звернулися директор комунального підприємства теплових мереж Черкаського району Володимир Лищенко та головний бухгалтер цього підприємства Олександра Назаренко, які коротко поінформували про основні показники кошторису надходжень та витрат комунального підприємства теплових мереж Черкаського району на 2020 рік. Відмітили про збалансованість розрахунків та незначне підвищення заробітних плат, враховуючи збільшення загальнодержавного показника мінімальної заробітної плати в 2020 році.

Кошториси надходжень та витрат комунальних підприємств Черкаської районної ради на 2020 рік рекомендовані до погодження

Голова ради Олексій Собко відмітив, що ситуація з господарською діяльністю комунального підприємства теплових мереж Черкаського району стала налагоджуватися в кращу сторону і є тенденції до стабільної роботи.

Плани діяльності на 2020 рік озвучила головний лікар комунального некомерційного підприємства «Черкаський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Черкаської районної ради Ганна Пантюхіна. Заступник голови районної ради Сергій Степанюк поцікавився скільки один лікар має в підпорядкуванні медичних сестер, на що Ганна Пантюхіна повідомила, що в середньому по району показник складає 2-3 медичні сестри. Голова ради Олексій Собко поцікавився, чи потрібна юридична допомога в частині оренди комунального майна після введення в дію Закону України «Про оренду державного та комунального майна» з 1 лютого цього року. Головний лікар Ганна Пантюхіна повідомила, що для того щоб не вийти за рамки чинного законодавства було б доцільно мати юридичну консультацію фахового спеціаліста з даних питань.

Кошториси надходжень та витрат комунальних підприємств Черкаської районної ради на 2020 рік рекомендовані до погодження Кошториси надходжень та витрат комунальних підприємств Черкаської районної ради на 2020 рік рекомендовані до погодження

Про кошторис надходжень та витрат комунального проектно-виробничого архітектурно-планувального підприємства «Архбюро» Черкаської районної ради на 2020 рік доповіла директор підприємства Лариса Твердохліб, яка зазначила, що об’єми робіт на жаль не збільшуються через відсутність бажаючих отримати послуги, і клієнти звертаються до підприємства переважно з інших районів. Голова постійної комісії районної ради з питань економічного розвитку села, комунальної власності та державної регуляторної політики Петро Коренюк рекомендував Ларисі Твердохліб збільшувати кадри на підприємстві, тим самим нарощувати об’єми робіт та мати значні прибутки.

Також поінформували про кошторис надходжень та витрат на 2020 рік начальник Господарського управління експлуатації приміщень Черкаської районної ради Михайло Фіалковський та директор Спеціалізованого комунального підприємства «Райліс» Станіслав Швед.

В результаті обговорення членами комісії одноголосно рекомендовано голові районної ради погодити кошториси надходжень та витрат комунальних підприємств Черкаської районної ради на 2020 рік.

Організаційний відділ виконавчого апарату районної ради