Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Постійною комісією рекомендовано розглянути на сесії Черкаської районної ради ряд програм

Постійною комісією рекомендовано розглянути на сесії Черкаської районної ради ряд програм

Цього дня відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров'я, освіти, культури, молоді та спорту. Голова постійної комісії Микола Гуськов повідомив, що на порядок денний засідання внесено 4 питання.

Про хід виконання «Програми оздоровлення та відпочинку дітей Черкаського району на 2014-2020 роки» коротко доповіла головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Марія Шевченко, яка повідомила, що станом на листопад 2019 року літньою кампанією оздоровлення та відпочинку охоплено 1291 дитину, з них – 1078 дітей соціально незахищених категорій. Оздоровлено 405 дітей, відпочинком охоплено 886 дітей.

В результаті обговорення даного питання постійною комісією було рекомендовано внести його на розгляд сесії районної ради та підтримати при його ухваленні.

Про наступні питання: про затвердження програми «Про проведення військово-лікарської експертизи з метою визначення ступеня придатності до військової служби в Черкаському районі на 2020-2021 роки»; про затвердження районної програми «Надання кваліфікованої медичної допомоги дітям, які опинились в складних життєвих обставинах на 2020-2021 роки»; про затвердження програми «Про проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників закладів освіти Черкаської районної ради на 2020-2021 роки» доповів голова постійної комісії районної ради, головний лікар комунального некомерційного підприємства «Черкаська центральна районна лікарня» Черкаської районної ради Микола Гуськов, який зазначив, що розроблення даних програм викликано проведенням реформи вторинної ланки галузі охорони здоров’я. Детально доповів основні заходи та завдання окремо кожної програми.

Під час обговорення програм було враховано роз’яснення та доповнення начальника служби у справах дітей Інни Походенко та головного спеціаліста відділу освіти райдержадміністрації Івана Крутіня.

В підсумку члени комісії одноголосно вирішили рекомендувати зазначені програми до розгляду на сесії районної ради та підтримати при їх ухваленні.

Організаційний відділ виконавчого апарату районної ради