Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





З працівниками виконавчого апарату районної ради проведено нараду

З працівниками виконавчого апарату районної ради проведено нараду

Цього дня голова районної ради Олексій Собко провів апаратну нараду за участю заступника голови районної ради Сергія Степанюка, працівників виконавчого апарату, на якій обговорено роботу виконавчого апарату районної ради на поточному тижні.

На початку наради голова районної ради зазначив, що на минулому тижні відбулося ряд робочих зустрічей з різних актуальних питань сьогодення району.

Першочергово обговорено питання підготовки та проведення чергової 37 сесії районної ради, яку заплановано провести 8 серпня 2019 року. Намічено план дій по підготовці питань та формування порядку денного сесії.

Обговорено питання діяльності комунальних підприємств Черкаської районної ради. Окремо розглянули питання діяльності комунального підприємства теплових мереж Черкаського району в ракурсі підготовки до початку опалювального сезону. Акцентовано увагу на його важливість та постійний контроль за процесом виконання даного питання.

Враховуючи зазначене, було дано доручення завідувачу сектору з питань юридичного забезпечення та управління майном спільної власності Ірині Гриценко щодо посилення контролю за виконанням рішень районної ради, особливо з питань, які стосуються комунальної власності. Також було дано доручення щодо вивчення питання порядку добровільного приєднання сільської громади до вже створеної об’єднаної територіальної громади.

Проведено аналіз основних тижневих заходів та участь керівництва районної ради в них.

По закінченню наради головою районної ради були дані відповідні доручення працівникам виконавчого апарату.

Організаційний відділ виконавчого апарату районної ради