Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Обговорено першочергові питання на 2019 рік

Обговорено першочергові питання на 2019 рік

На нараді з працівниками виконавчого апарату районної ради голова районної ради Олексій Собко спільно з заступником голови районної ради Сергієм Степанюком обговорили першочергові питання діяльності районної ради в цілому протягом 2019 року.

Детально проаналізували ситуацію щодо роботи комунального підприємства теплових мереж Черкаського району саме в час безпосереднього надання послуг теплопостачання об’єктам та закладам району. Начальник відділу комунальної власності виконавчого апарату районної ради Руслан Яковлев повідомив про необхідність розгляду на сесії районної ради питання про заміну діючого тарифу на постачання теплової енергії на економічно обґрунтований тариф. Відповідно до зазначеного заплановано провести засідання постійної комісії районної ради з питань економічного розвитку села, комунальної власності та державної регуляторної політики 04 січня 2019 року о 10.00 год.

Також обговорено питання проведення перших сесій сільських рад новостворених Руськополянської, Сагунівської, Леськівської та Червонослобідської об’єднаних територіальних громад.

Під час наради узгоджено перелік основних заходів, які передбачені на поточному тижні та участь у них.

По закінченню наради головою ради були дані відповідні доручення працівникам виконавчого апарату.

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ