Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Вітання з Новим Роком та Різдвом Христовим

Вітання з Новим Роком  та Різдвом Христовим

Шановні жителі Черкаського району !

Щиро і сердечно вітаю Вас із найбільш довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим!

Ці свята ми завжди зустрічаємо зі сподіваннями, адже піднімаємося ще на одну сходинку часу і вдивляємося в нові перспективи. У цьому, напевно, своєрідний сенс новорічних свят. Водночас ми прискіпливо оцінюємо з точки зору реалізації запланованого прожитий рік, і кожен визначає рівень його значимості по-своєму.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2018 рік був прожитий не дарма - швидкий, по-сучасному мобільний, результативний, насичений важливими для країни, району та для кожного з нас подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями, цей рік нікого не залишив байдужим. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід. Незважаючи на певні складнощі, в нашому районі за минулий рік зроблено чимало для того, щоб його мешканцям жилося ще зручніше і затишніше.

Висловлюю щиру подяку Вам, хлібороби, робітники, підприємці, вчителі, медики, митці, спортсмени, правоохоронці, депутатському корпусу району – усім, хто своєю працею і розумом втілює в життя ідеї та принципи державності.Яким же буде рік прийдешній – багато в чому залежить від нас самих. Нехай наші душі будуть сповнені оптимізмом і радістю. І тоді новий рік стане вдалішим попереднього!

Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов'язково здійсняться. Щиро бажаю Вам великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай 2019 рік виправдає Ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут Вашим сім'ям. Нехай панують у Ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.З Новим Роком та Різдвом Христовим Вас, дорогі краяни!

Із повагою голова ради О. П. Собко