Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Керівники району привітали працівників енергетичної галузі з професійним святом

Керівники району привітали працівників енергетичної галузі з професійним святом

Вчора голова ради Олексій Собко спільно з головою райдержадміністрації Анатолієм Ярішем привітали працівників енергетичної галузі Черкаського району з професійним святом.

В ході зустрічі було відмічено, що від професійності та сумлінності енергетика залежить безперебійна робота промислових підприємств, ефективність функціонування соціальної сфери, зв’язку та транспорту, гідний та комфортний побут українців – тепло і світло у школах та дитячих садках, у лікарнях та установах, в наших оселях. Час вимагає активного впровадження новітніх енергозберігаючих технологій та пристроїв, зміни психології споживачів енергетичної продукції. Сподіваємося, що Ваші зусилля у цьому напрямку знайдуть розуміння і підтримку української громади.

Керівники району подякували енергетикам за сумлінну наполегливу працю задля розбудови та зміцнення енергетичної галузі Черкаського району.

Щиро побажали всім працівникам міцного здоров’я, щастя, добра, невичерпної життєвої наснаги та нових трудових здобутків.

Під час зустрічі були вручені Почесні грамоти районної ради та районної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високі виробничі показники та з нагоди Дня енергетика Миколаєнку Анатолію Миколайовичу, головному інженеру Черкаського району електричних мереж, Крижевському Василю Івановичу, диспетчеру оперативно-диспетчерської служби Черкаського району електричних мереж, Хакімову Дмитру Васильовичу, інженеру виробничо-технічної групи Черкаського району електричних мереж.

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ