Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





«Вимога часу – професійне навчання на замовлення роботодавців»

«Вимога часу – професійне навчання на замовлення роботодавців»

У наш час, не кожна професія гарантує успішне працевлаштування. А якщо людина взагалі не має професії, ця проблема ще більше ускладнюється. У такому випадку залишається довго та наполегливо шукати роботу, або ж – здобути професію, яка користується підвищеним попитом на сучасному ринку праці.

Задля підвищення конкурентоспроможності шукачів роботи та прискорення їх працевлаштування, а також забезпечення роботодавців регіону кваліфікованими кадрами, відповідно до їх потреб, Черкаська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості проводить професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних.

Безробітні мають можливість безкоштовно пройти професійне навчання, перенавчання або підвищення кваліфікації за затребуваними в економіці професіями, а також під конкретне замовлення роботодавців.

Своєю думкою поділилась директор Вергунівської ЗОШ І-ІІІст. Марченко Світлана Миколаївна, яка зауважила що: « Коли постала потреба в працівниках на посаду оператора котельні, вирішила скористатись послугами служби зайнятості та замовити навчання за даною професією осіб з числа безробітних. Звернувшись до фахівців Черкаської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості з замовленням одразу отримала результат».

Погодилась на пропозицію пройти професійне навчання та отримати нову професію мешканка села Вергуни Вікторія Яценко.

Поки безробітна вивчає теоретичний курс та проходить виробничу практику за обраною професією, її вже чекає робота, оскільки навчається під конкретне замовлення роботодавця.

Черкаська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості