Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





УЧНІ ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ СТ.№1 – ЧЕМПІОНИ УКРАЇНИ

УЧНІ ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ СТ.№1 – ЧЕМПІОНИ УКРАЇНИ

З 12 по 15 червня у м. Вишневе (Київська область) відбулися чемпіонати України з пожежно-прикладного спорту серед дорослих, жінок та юнаків. Участь у них взяли 27 команд із різних регіонів України.

В складі юнацької збірної Черкаської області були учні Червонослобідської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, а саме: Дубовик Віталій – учень 10-го класу, Новіков Євгеній – учень 7-го класу та Гаврилюк Микола (випускник 9-го класу 2016 року). Високий результат показала учениця 8-Б класу Культенко Софія, яка не уявляє свого життя без, здавалося б, чоловічого виду спорту.

У підсумку команда з Черкащини виборола ІІІ загальнокомандне місце, а Дубовик Віталій та Гаврилюк Микола стали чемпіонами України у змаганнях з бойового розгортання, а Віталій ще й виборов срібло у змаганнях з подолання 100 метрової смуги з перешкодами. Ми горді за своїх учнів!

УЧНІ ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ СТ.№1 – ЧЕМПІОНИ УКРАЇНИ

Та надзвичайно приємно, що справа жива…! Цих перспективних спортсменів закохав в улюблену справу Заслужений учитель України Савченко Іван Іванович, а тепер його справу продовжує Дубина Ігор Іванович – тренер юнацької збірної команди Черкащини з пожежно-прикладного спорту (колишній учень Івана Івановича), до речі, також випускник нашої школи. Бажаємо спортивної фортуни та перемог на світових форумах!!!

За інформацією відділу сім'ї, молоді та спорту Черкаської РДА