Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Провела своє засідання постійна комісія районної ради

Провела своє засідання постійна комісія районної ради Провела своє засідання постійна комісія районної ради

01 червня 2018 року проведено засідання постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та використання природних ресурсів. Вів його голова комісії Анатолій Маринчак. В засіданні постійної комісії взяли участь голова районної ради Олексій Собко, заступник голови ради Сергій Степанюк, керівник секретаріату Алла Смілянець, спеціаліст I категорію юридичного відділу виконавчого апарату районної ради Ірина Гриценко, головний спеціаліст Міськрайонного у Черкаському районі та м. Черкаси Головного управління Держгеокадастру Віталій Ткалич, юридичні та фізичні особи, представники організацій.

На порядку денному питання – про розгляд листа Яснозірської сільської ради від 05.04.2018 №124/02-09 щодо підтримання ініціативи створення Національного природного заповідника в адміністративних межах Яснозірської сільської ради, про затвердження технічних документацій з нормативних грошових оцінок земельних ділянок фізичних та юридичних осіб та про план роботи Черкаської районної ради на II півріччя 2018 року.

По першому питанню щодо підтримання ініціативи створення Національного природного заповідника в адміністративних межах Яснозірської сільської ради коротко доповіла спеціаліст I категорію юридичного відділу виконавчого апарату районної ради Ірина Гриценко, яка ознайомила присутніх з листом та нормативними документами які регулюють господарську діяльність в Національному природному парку.

Провела своє засідання постійна комісія районної ради

В свою чергу голова комісії Анатолій Маринчак запропонував перенести розгляд даного питання на наступне засідання комісії із запрошенням експертів та всіх зацікавлених осіб.

Потім члени постійної комісії заслухали представників, які подали на розгляд технічні документації з нормативно грошової оцінки та вирішили внести на розгляд президії та сесії районної ради.

Також, члени постійної комісії розглянули план роботи Черкаської районної ради на II півріччя 2018 року та внесли на розгляд сесії районної ради.

Всі розглянуті питання, що вносилися на розгляд постійної комісії рекомендовані до розгляду на президії та сесії районної ради.

Відділ інформаційного забезпечення тавзаємодії з ЗМІ