Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Виїзна акція «Брейн ринг»

Виїзна акція «Брейн ринг»

Черкаським районним центром зайнятості за сприяння керівництва Білозірської об’єднаної територіальної громади 11 травня 2018 року проведено виїзну профорієнтаційну акцію «Брейн ринг» для 60-ти школярів Білозірських ЗОШ І-ІІІ та І-ІІст.

Захід розпочав директор центру зайнятості Олександр Гриценко, який зазначив що: «Вибір професії – це відповідальний та важливий крок, який потрібно робити з урахуванням власних здібностей, вмінь, нахилів та уподобань, але щоб не припуститись помилки слід обов’язково враховувати потребу ринку праці!».

Основною метою проведення даного заходу було формування у випускників знань та уявлень, пов′язаних з вибором майбутньої професії, ознайомлення з переліком послуг, які надає служба зайнятості, світом професій, надання порад щодо здійснення усвідомленого вибору фаху відповідно до якостей та вимог сучасних роботодавців.

Школярів відвідали і представники навчальних закладів: ДНЗ «Черкаське вище професійне училище будівельних технологій» та ДНЗ Черкаське вище професійне училище ім.Г.Ф.Короленка. Представники звернули увагу учнів на затребуваність у регіоні робітничих професій. Під час заходу діти переглянули презентаційні відеоролики та отримали роздаткові матеріали.

У ході проведення акції учнів задіювали до професійних ігор. Були сформовані чотири команди з 8 чоловік кожна, визначені їх назви та капітани. Учасники змагалися в різноманітних конкурсах, спрямованих на визначення обізнаності школярів зі світом саме робітничих професій. В ігровій формі діти покращували свої знання та отримали нову інформацію.

По закінченню заходу заступник директора з виховної роботи Білозірської ЗОШ І-ІІІ ст. подякувала за проведену профорієнтаційну роботу та підкреслила важливість правильного вибору майбутньої професії.

За інформацією Черкаського районного центру зайнятості