Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Проведено апаратну нараду

Проведено апаратну нараду

Сьогодні, 14 травня, голова районної ради Олексій Собко провів апаратну нараду за участю працівників виконавчого апарату, на якій обговорено план роботи на поточний тиждень.

Одним із основних питань наради стояло підведення підсумків щодо вшанування в населених пунктах району Дня пам’яті та примирення та проведених заходів з нагоди 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні «Тихі зорі, вічної пам’яті», які пройшли в селі Геронимівка. Також, відбувся «круглий стіл» за участю голів первинних ветеранських організацій на якому обговорювалися питання соціального захисту, медичного обслуговування, пільгового перевезення та інші. 12 травня делегація району взяла участь у заходах з відзначення 95-ї річниці Дня Чигиринського району.

Під час наради начальник організаційного відділу виконавчого апарату районної ради Сергій Ярославський поінформував присутніх про підготовку питань до розгляду на черговій сесії районної ради та обговорили питання внесення на розгляд ради деяких районних програм.

Проведено апаратну нараду

Також розглянуто на нараді ряд поточних питань щодо діяльності комунальних підприємств районної ради та попередньо сплановано робочу поїздку голови районної ради до села Мошни.

Обговорено перелік основних тижневих заходів та участь керівництва районної ради в них.

Розглянуто та обговорено участь керівництва районної ради у сесіях сільських рад.

По закінченню наради головою ради були дані відповідні доручення працівникам виконавчого апарату.

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ