Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Олексій Собко: Актуальні питання сьогодення обговорили на апаратній нараді

Олексій Собко: Актуальні питання сьогодення обговорили на апаратній нараді Олексій Собко: Актуальні питання сьогодення обговорили на апаратній нараді

Сьогодні, 07 травня, голова районної ради Олексій Собко провів апаратну нараду за участю заступника голови ради Сергія Степанюка, працівників виконавчого апарату, в ході якої обговорено актуальні питання сьогодення.

На початку наради голова районної ради акцентував увагу присутніх щодо проведених постійних комісій, президії та позачергової сесії районної ради, а також участі у заходах, а саме: у колегії районної державної адміністрації.

Під час колегії було акцентовано увагу сільських голів щодо підсумків виконання місцевих бюджетів району за I квартал 2018 року; про стан розвитку дошкілля району та реалізації принципу наступності між дошкільною та початковою освітами у контексті реалізації концепції «Нова українська школа».

Олексій Собко: Актуальні питання сьогодення обговорили на апаратній нараді

Також під час наради розглянуто ряд поточних питань комунальної власності, а саме: щодо діяльності комунального підприємства теплових мереж Черкаського району. Головою районної ради акцентовано увагу вирішення проблемних питань в ЗОШ I-III ступенів села Мошни та заплановано робочу поїздку.

В свою чергу начальник відділу комунальної власності виконавчого апарату районної ради Руслан Яковлев доповів про стан оренди приміщень районної ради.

Обговорено перелік основних тижневих заходів та участь керівництва районної ради в них.

В ході наради голова районної ради Олексій Собко привернув увагу присутніх щодо участі працівників виконавчого апарату в заходах до Дня перемоги над нацизмом в Другій світовій війні, які заплановані на 09 травня 2018 року в селі Геронимівка.

По закінченню наради головою ради були дані відповідні доручення працівникам виконавчого апарату.

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ