Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Питання, подані до розгляду на позачергову сесію, розглянули постійні комісії районної ради

Питання, подані до розгляду на позачергову сесію, розглянули  постійні комісії районної ради

04 травня 2018 року постійні комісії районної ради завершили розгляд питань, що подано до порядку денного двадцять третьої позачергової сесії районної ради. В їх роботі взяли участь голова районної ради Олексій Собко, заступник голови районної ради Сергій Степанюк, працівники виконавчого апарату районної ради.

Кожна з них розглянула свої профільні питання.

Так, члени постійної комісії з питань бюджету, фінансів, інвестиційної політики та соціального забезпечення яку вела її голова Світлана Костенко, заслухали і затвердили внесення змін до рішення районної ради від 21.12.2017 № 20-7/VII «Про районний бюджет на 2018 рік», про який доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Ганна Шокот.

Питання, подані до розгляду на позачергову сесію, розглянули  постійні комісії районної ради

Яка зазначила, що зміни до районного бюджету викликано перерозподілом коштів в межах кошторисних призначень та змінами в частині міжбюджетних трансфертів. Враховуючи звернення головних розпорядників коштів пропонується внести зміни в кошториси видатків в межах виділених асигнувань. Що стосується змін в частині міжбюджетних трансфертів то згідно рішень сесій обласної та сільських рад районному бюджету надається субвенція в сумі 1390,856 тис.грн. У зв’язку з цим, збільшуються доходи загального фонду районного бюджету.

На засіданні постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді та спорту, яке вів її голова Микола Гуськов, було розглянуто проекти рішень: про створення в результаті реорганізації комунального некомерційного підприємства «Черкаський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Черкаської районної ради; про внесення змін до рішень районної ради; про звернення депутатів Черкаської районної ради про які коротко доповів начальник відділу комунальної власності виконавчого апарату районної ради Руслан Яковлев.

Питання, подані до розгляду на позачергову сесію, розглянули  постійні комісії районної ради

На завершення члени комісії заслухали інформацію керівника секретаріату районної ради Алли Смілянець, щодо листа комунального закладу «Черкаський обласний онкологічний диспансер» від 26.04.2018 № 08/09-Д та взяли його до відома.

Питання, подані до розгляду на позачергову сесію, розглянули  постійні комісії районної ради

Всі питання внесенні на розгляд постійних комісій знайшли підтримку та запропоновані на розгляд президії та позачергової сесії районної ради.

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ