Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Проведено засідання постійної комісії з питань економічного розвитку села, комунальної власності та державної регуляторної політики

Сьогодні, 03 травня 2018 року провела своє засідання постійна комісія районної ради з питань економічного розвитку села, комунальної власності та державної регуляторної політики, яку провів голова комісії Петро Коренюк. Участь в засіданні постійної комісії взяли голова районної ради Олексій Собко, заступник голови ради Сергій Степанюк, працівники виконавчого апарату районної ради, начальники управлінь та відділів районної державної адміністрації, керівники комунальних підприємств.

На початку депутати розглянули питання про створення в результаті реорганізації комунального некомерційного підприємства «Черкаський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Черкаської районної ради та про внесення змін до рішень районної ради.

Потім заслухали нову Програму розвитку житлово-комунального господарства та підтримки комунального підприємства теплових мереж Черкаського району на 2018-2020 роки, про яку коротко доповів начальник управління економіки райдержадміністрації Володимир Гуня.

Він зазначив, що Програма розроблена з метою підвищення ефективності та надійності функціонування житлово-комунального господарства, поліпшення якості надання житлово-комунальних послуг. Головна мета Програми – розв’язання проблем підвищення рівня та якості сфери виробництва і надання житлово-комунальних послуг та формування нової житлової політики.

Серед інших питань заслухано звіт тимчасової контрольної комісії Черкаської районної ради щодо вивчення стану утримання доріг у Черкаському районі, про який коротко доповів голова тимчасової комісії, депутат районної ради Олег Деркач та про підготовку до нового опалювального сезону 2018-2019 роки комунальним підприємством теплових мереж Черкаського району. Рекомендовано членам комісії дані питання взяти до відома та внести на розгляд позачергової сесії районної ради.

Всі питання які були внесені на розгляд постійної комісії районної ради були розглянуті та рекомендовані до розгляду на позачерговій сесії.

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ