Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Мій вибір – життєвий успіх

Мій вибір – життєвий успіх

Правильний вибір професії розкриває перед людиною шляхи до самовдосконалення, забезпечує всебічний розвиток особистості, сприяє здійсненню життєвих планів.

Так, 24 квітня 2018 року в приміщенні Червонослобідської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 за підтримки Відділу освіти Черкаської РДА та директорів Червонослобідської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, Червонослобідської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 та Леськівської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшла профорієнтаційна акція центру зайнятості "БРЕЙН РИНГ" серед учнів 10-х класів.

Захід проводився з метою підвищення рівня обізнаності школярів про світ професій, усвідомлення учнівською молоддю відповідальності щодо вибору майбутнього фаху, популяризації та підвищення престижу актуальних на ринку праці професій, зокрема, робітничих, виховання у школярів спрямованості на самопізнання.

Школярі брали активну участь у різноманітних профорієнтаційних конкурсах на знання професій та демонстрували надзвичайне відчуття гумору, кмітливість і гостроту розуму. Підтримувала команди активна глядацька аудиторія. За відгуками учасників та глядачів конкурсу, такі змагання є цікавими і корисними тому, що допомагають зорієнтуватися у багатогранному світі професій та виборі майбутнього фаху.

Мій вибір – життєвий успіх

«Саме в розважальній формі можна донести кожній дитині важливість правильного вибору професії», – зауважив директор Черкаського районного центру зайнятості О. Гриценко.

За інформацією Черкаського районного центру зайнятості