Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Голова районної ради Олексій Собко провів апаратну нараду

Голова районної ради Олексій Собко провів апаратну нарада

Сьогодні, 26 березня, голова районної ради Олексій Собко провів апаратну нараду за участю заступника голови ради Сергія Степанюка, працівників виконавчого апарату, на якій обговорено план роботи на поточний тиждень.

На початку наради голова районної ради поінформував присутніх про участь на минулому тижні у заходах, а саме: в нараді щодо розвитку галузі охорони здоров’я на Черкащині, яку проводив голова обласної ради Олександр Вельбівець, в засіданні колегії Черкаської районної державної адміністрації та у заслуховуванні звітів фінансово-господарської діяльності організацій, установ, закладів районної комунальної власності та виконання фінансових планів комунальних підприємств Черкаської районної ради за 2017 рік. За результатами заслуховування звітів були дані відповідні доручення.

Одним із питань наради стояло підготовка внесених на розгляд чергової сесії районної ради питань про які доповів начальник організаційного відділу виконавчого апарату районної ради Сергій Ярославський.

Голова районної ради Олексій Собко провів апаратну нарада

Також під час наради розглянуто ряд поточних питань щодо діяльності комунальних підприємств районної ради, про які доповів начальник відділу комунальної власності виконавчого апарату районної ради Руслан Яковлев.

Обговорено перелік основних тижневих заходів та участь керівництва районної ради в них.

По закінченню наради головою ради були дані відповідні доручення працівникам виконавчого апарату.

Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ