Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Привітання з днем енергетика

Привітання з днем енергетика

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші побажання у день свята — Дня енергетика!

Символічно, що свято відзначається 22 грудня – у найкоротший світловий день в році, коли ніч довша за день і міста та села запалюють вогні, немов нагадуючи про свято енергетиків, робота яких – дарувати людям світло і тепло.

Завдяки відданості професії, майстерності, любові енергетикам вдається вирішувати багато проблем сьогоднішнього дня і з упевненістю дивитися в день завтрашній. Всі покоління енергетиків гідно продовжують традиції своїх попередників та вчителів. Ми пам'ятаємо історію, спираємося на минуле в сьогоденні і беремо досвід для майбутнього.

Вірю, що спільно та злагоджено ми з вами і надалі вирішуватимемо питання, від яких залежить повноцінність, надійність, стабільність та ефективність енергетичної галузі, добробут в кожній оселі наших співгромадян. Попереду — реалізація нових планів, досягнення, успіх. І нехай допоможе нам в тому без сумніву, багатющий, накопичений роками досвід, знання, сумління, енергія бажань і задумів. 

Щиро бажаю всім енергетикам району та вашим рідним міцного здоров'я, нескінченого добра і радості, родинного тепла і затишку, благополуччя, миру та спокою.  

Зі святом вас, дорогі друзі! 

З повагою

Голова ради                                                                                         Олексій Собко